Staat u op het punt om een software of SaaS-contract te sluiten? Dan wilt u zeker weten dat alle essentiële topics in het contract zijn opgenomen. Om u te ondersteunen, hebben onze ICT-juristen een handige checklist opgesteld. Beoordeel uw contract met behulp van deze checklist en vink de topics eenvoudigweg af. Mist u iets? Onderneem dan actie, want u wilt niet voor verrassingen komen te staan tijdens of aan het einde van de looptijd.

Download de checklist softwarecontracten beoordelen

Een software- of Software as a Service (SaaS)-contract is anders dan een ‘gewoon’ IT-contract. Er zijn specifieke onderwerpen waar u rekening mee dient te houden. Denk bijvoorbeeld aan de acceptatietest, het releasebeleid, ontwikkelmethodes, licentiemodel en escrow regeling. Juist de voor softwarecontracten typerende topics hebben we opgenomen in onze checklist. We willen u hiermee een tool geven waarmee u een softwarecontract kunt beoordelen, alvorens u uw handtekening zet. Gelijk aan de slag? Download dan nu vrijblijvend de checklist ‘Softwarecontracten beoordelen’.

En mocht u er zelf niet uitkomen, dan staan we graag voor u klaar om u te adviseren, uw contract te beoordelen of deze geheel of gedeeltelijk voor u op te stellen. Neem daarvoor contact met ons op via 010 2290 646

Ontvang onze blogs in uw mailbox

Wilt u onze blogs gewoon in uw mailbox ontvangen? Meldt u zich dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.