ICT-advocatenkantoor Legalz werd in 2011 opgericht door ICT-advocaat Robert Grandia. Hij en zijn team werken vanuit de filosofie dat zaken op het terrein van ICT-recht expertise vergen van een ICT-advocaat of ICT-jurist die over kennis van beide domeinen beschikt.

Legalz is gevestigd in Rotterdam en helpt organisaties in de hele Randstad. 

Wat wij doen

Legalz is gespecialiseerd in de juridische zaken rond de ontwikkeling, levering en exploitatie van ICT-producten en -diensten. Zo helpen wij al jarenlang ontwikkelaars, leveranciers en afnemers van apps, platforms en software bij de totstandbrenging van de contracten en het oplossen van geschillen.

Ook staan onze ICT-juristen opdrachtgevers bij die over dezelfde kennis en ervaring willen beschikken bij het sluiten van contracten of oplossen van geschillen met leveranciers.  

Robert Grandia.jpg

Over Robert Grandia

Robert Grandia is gespecialiseerd in ICT-contracten, tevens docent ICT Recht, beëdigd informaticadeskundige (lid van de Nederlandse Vereniging voor Beëdigde Informaticadeskundigen, NVBI) en oprichter en bestuurslid van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Contractmanagement (NBCM).

Zie ook onze: