Als u een IT-contract gaat opstellen of beoordelen, dan weet u globaal wat erin moet staan. Aan zaken als looptijd, scope, voorwaarden en prijsmodel denkt u sowieso. Er zijn echter ook minder bekende onderwerpen die zeer relevant zijn om vast te leggen in een IT-contract. Daarom hebben onze ICT-juristen een lijst met vergeten topics voor u opgesteld.

Download de lijst met vergeten topics in IT-contracten

In ‘De vergeten topics in IT-contracten’ ontdekt u welke onderwerpen in onze ervaring snel over het hoofd worden gezien, wanneer organisaties zonder juridische hulp een IT-contract opstellen. Er wordt snel vertrouwd op de standaard sets van algemene voorwaarden (GIBIT, ARBIT etc.), maar uw contract is maatwerk. Dat vraagt om een maatwerk contract met aanvullende voorwaarden en afspraken. Heeft u conflicterende bepalingen opgenomen in uw contract? Zegt de considerans u iets? En wat heeft u vastgelegd bij faillissement of fusie van één van de contractspartijen?

Geen idee? Dan bent u niet de enige. Daarom hebben we een lijst met een aantal van de vaak vergeten topics voor u opgesteld. En mocht u er zelf niet uitkomen, dan staan onze ICT-juristen uiteraard voor u klaar om u te adviseren, uw contract te beoordelen of deze geheel voor u op te stellen. Neem daarvoor contact met ons op via 010 2290 646.

Ontvang onze blogs in uw mailbox

Wilt u onze blogs gewoon in uw mailbox ontvangen? Meldt u zich dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.