Cloud computing en schadeafwikkeling

Op 21 november 2013 vond in samenwerking tussen Advocatenkantoor Legalz en internationaal schade-expertisebureau Crawford een lunchbijeenkomst plaats over Cloud Computing en schade afwikkeling. De locatie was de Societeit van Roei- en zeilvereniging De Maas in Rotterdam. Tijdens de lunch werd een duopresentatie verzorgd voor omstreeks 150 experts uit de wereld van verzekeringen en schade-expertise door ICT-advocaat Robert Grandia en schade-expert Tom Krikke.

In de presentatie werd ingegaan op de juridische en business aspecten van ICT-contracten voor Cloud Computing en dan met name cyber security en de schade als gevolg van inbreuken op systemen en data in de Cloud. Aan de hand van cases uit de praktijk werd stilgestaan bij het vaststellen van de schade en implicaties van contracten en SLA's. Ook werd gekeken naar de mogelijke gevolgen van boetebedingen in SLA's voor het recht op schadevergoeding bij tekortschieten van de Cloud Computing-dienstverlener.  

Bekijk hier de presentatie op Prezi.  

Indien u  vragen heeft of overleg wilt over Cloud Computing dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Robert Grandia via ICT-advocaat Robert Grandia.

Advocatenkantoor Legalz kan u van dienst zijn met advies toegespitst op ICT-geschillen en ICT-contracten voor Cloud Computing outsourcing, software en webapplicatie ontwikkeling, Service Level Agreements en overige ICT-dienstverlening.