4Care ICT zoekt hulp bij het opstellen van juridische documenten en contracten. Al snel komt eigenaar Henk Gommans uit bij ICT-advocatenkantoor Legalz. Net als 4Care ICT een Rotterdamse onderneming.

Zijn wens? Een kort en krachtig IT-beheercontract en een verwerkersovereenkomst voor de specifieke werkzaamheden van 4Care ICT. 

Kort, maar krachtig

Legalz stelt een IT-beheercontract voor Henk Gommans op van slechts 2 pagina’s met bijgevoegd een set algemene voorwaarden. Aangezien privacy en dataprotectie speerpunten van 4Care ICT zijn, mag ook een gedegen verwerkersovereenkomst die voldoet aan alle eisen van de AVG niet ontbreken.

De ICT-jurist van Legalz stelt een verwerkersovereenkomst op, die is toegespitst op de specifieke werkzaamheden die 4Care ICT verricht.

Snel en direct contact

Een aantal dagen nadat Henk Gommans de juridische documenten ontvangt, heeft hij nog een vraag over de invulling van de bijlage bij de verwerkersovereenkomst. Diezelfde dag neemt de ICT-jurist van Legalz contact met hem op om zijn vraag te beantwoorden.

De snelheid van reageren is erg prettig, zodat je ook snel je papieren hebt.
— Henk Gommans, eigenaar 4Care ICT

Ook hulp nodig bij het opstellen van een ICT-contract?

Legalz heeft jarenlang ervaring met het opstellen van ICT-contracten. We helpen u dan ook graag met een laatste juridische check, een grondige beoordeling of een volledig door ons opgesteld ICT-contract. Nieuwsgierig? Bekijk ons aanbod op het gebied van ICT-contracten